Nieuws

2 september 2018

We gaan verhuizen! Helaas moeten we afscheid nemen van de mooie ruimte aan het Mauritspark. Na enig speurwerk hebben we gelukkig een hele fijne nieuwe ruimte gevonden. Met ingang van oktober worden alle lessen gegeven op Hofdwarsweg 57 in Geleen.

———

Naast de reguliere Hatha yogalessen gaan we nu ook een maandelijkse yin yogales verzorgen bij Yogastudio Limburg. Sommigen van jullie hebben voor de zomervakantie al mogen proeven aan wat een Yin yogales inhoudt. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga. Tijdens het aanhouden van de asana’s ga je met je aandacht naar binnen, zodat je kunt erkennen en herkennen wat er diep van binnen in je leeft. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. De meeste Yin yoga beoefenaars genieten van de rust die ze ervaren tijdens een Yin yoga les. Doordat de poses langere tijd aangehouden worden krijg je de kans om op je eigen tempo in de houding te komen. Hierdoor kun je je lichaam beter aanvoelen en observeren tijdens de oefening. Niet alleen fysiek gezien kan Yin yoga veel voor je betekenen, maar ook op emotioneel vlak kan Yin yoga je enorm helpen. Tijdens de asana’s heb je namelijk de ruimte om gedachten en gevoelens te observeren. Bij de Yin yoga maken we veelvuldig gebruik van ‘hulpmiddelen’ om het lichaam in optimale ontspanning te kunnen brengen. Denk aan blokken, riem, bolster, kussens, deken.

Wanneer: vrijdag 14 september
vrijdag 12 oktober
vrijdag 30 november
vrijdag 11 januari
vrijdag 22 februari
Tijd: van 18.45 tot 19.45
Kosten: 40 euro als je je inschrijft voor 5 lessen

losse les(sen) 9 euro

———

28 maart 2018

Binnenkort gaan er in onze yogastudio mindfulness trainingen voor kinderen gegeven worden. Deze worden gegeven door mindfulnesspraktijk de Regenboog. Voor meer info: https://mindfulnesspraktijkderegenboog.jimdo.com/

———

14 september 2017

Per 1 oktober starten we, bij voldoende inschrijvingen, ook op de zaterdagochtend met yogales.

———

22 november 2016

Per 1 januari starten we ook op de woensdagochtend met yogales.

———

12 maart 2016

De nieuwe ruimte in Geleen is klaar! De eerste lessen zijn er inmiddels gegeven.

ruimte Geleen

———

9 maart 2016

Bijna  klaar!

Ruimte bijna klaar

———

7 maart 2016

Onze nieuwe yogaruimte vordert gestaag.
Volg hier de ontwikkelingen.

De vloer is gelegd

Het leggen van laminaat

De lege ruimte

———