Mindfulnessvoor kinderen

Vanaf dinsdag 30 oktober wordt er bij Yoga Studio Limburg een achtweekse mindfulness training gegeven voor kinderen vanaf 7 jaar. De training wordt alleen in Geleen gegeven.

  • je kind slaapt slecht?
  • je kind kan zich niet goed concentreren en is hierdoor snel afgeleid?
  • je kind piekert veel?
  • je kind is angstig, onzeker of bang om fouten te maken?
  • je kind kan geen rust vinden, omdat het te “druk” is in zijn/haar hoofd?

Herken je dit bij je kind? Denk dan eens aan deze training. Mindfulness zorgt voor een betere concentratie, meer zelfvertrouwen, meer rust in hoofd en lichaam waardoor je kind zich bewuster is van zijn/haar impulsen en gedrag. Er wordt gewerkt met yoga oefeningen, concentratiespelletjes, verhalen, korte meditaties etc.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust een kijkje op mijn website

Nancy Hulshoff

Ik ben Nancy Hulshoff. Ik ben 41 jaar en woon in Geleen met mijn man, zoon en 2 katten. Na jaren werkzaam te zijn als administratief medewerkster dacht ik bij mezelf: Dit is niet wat ik wil, ik wil kinderen helpen, daar ligt mijn hart! Mede door mijn wat moeilijkere jeugd kreeg ik het idee om kinderen te helpen beter met hun emoties om te gaan, van zich af te praten en steviger in hun schoenen te staan.

In 2015 ben ik afgestudeerd Kindercoach en ben me gaan specialiseren op het gebied van Mindfulness. In 2017 heb ik mijn mindfulness diploma gehaald.