Tarieven

Tarieven Geleen

Een Hatha yoga les van 1 uur kost € 8,00. Er is geen inschrijfgeld. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Betaling is per twee maanden.

Een Yin yoga les van 1 uur kost € 9,00. Deze kunnen los afgenomen worden. Als je je echter inschrijft voor 5 lessen kost het € 40,00

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk met uitzondering van bijzondere omstandigheden.

Lessen kunnen in overleg ingehaald worden mits tijdig afgemeld.

 

Tarieven Maastricht

De tarieven in Maastricht moeten nog vastgesteld worden maar zullen iets hoger liggen dan in Geleen.

Voor de kosten van mindfulness voor kinderen verwijs ik je graag naar de site van Nancy: www.mindfulnesspraktijkderegenboog.jimdo.com

Proeflessen zijn gratis. Vraag een proefles aan door te mailen naar yogastudiolimburg@gmail.com of te bellen met +31 653593424 (Kirsten) of +31 650413688 (Maureen).

Yogaruimte Geleen

“Yoga betekent voor mij een moment van rust en ontspanning, maar ook een moment van inspanning en verwondering. Verwondering over het feit dat je, door je lichaam in hele nieuwe poses te plaatsen, zowel spanning als ontspanning kunt ervaren. Yoga volgen bij Yoga Studio Limburg geeft mij net dat beetje extra dat ik op andere plekken mis. Yoga doe je met al je zintuigen. Er hangt een hele fijne sfeer door gebruik te maken van geur, rustgevende muziek, sfeerverlichting. Maar ook stemgebruik is essentieel. Voor alle benodigde materialen is gezorgd. De sfeer is ontspannen, iedereen wordt in zijn waarde gelaten, aanwijzingen worden in stilte gegeven. Indien wenselijk is er op het einde een kopje kruidenthee om de sessie mee af te sluiten. Yoga betekent voor mij een moment in de week om telkens opnieuw weer naar uit te kijken!”

Joyce (cursiste)